Array
(
  [0] => widget-dw_focus_recent_news[1][title]=Vendi&widget-dw_focus_recent_news[1][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[1][category]=119&widget-dw_focus_recent_news[1][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-1&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [1] => widget-dw_focus_recent_news[2][title]=Kronik%C3%AB&widget-dw_focus_recent_news[2][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[2][category]=120&widget-dw_focus_recent_news[2][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-2&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [2] => widget-dw_focus_recent_news[3][title]=Kultur%C3%AB&widget-dw_focus_recent_news[3][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[3][category]=122&widget-dw_focus_recent_news[3][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-3&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [3] => widget-dw_focus_recent_news[4][title]=Rajoni&widget-dw_focus_recent_news[4][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[4][category]=123&widget-dw_focus_recent_news[4][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-4&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [4] => widget-dw_focus_recent_news[5][title]=Bota&widget-dw_focus_recent_news[5][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[5][category]=124&widget-dw_focus_recent_news[5][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-5&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [5] => widget-dw_focus_recent_news[6][title]=Sport&widget-dw_focus_recent_news[6][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[6][category]=137&widget-dw_focus_recent_news[6][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-6&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [6] => widget-dw_focus_recent_news[7][title]=Sociale&widget-dw_focus_recent_news[7][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[7][category]=121&widget-dw_focus_recent_news[7][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-7&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [7] => widget-dw_focus_recent_news[2][title]=Ekonomi&widget-dw_focus_recent_news[2][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[2][category]=0&widget-dw_focus_recent_news[2][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-8&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&widget-height=200&widget_number=1&multi_number=2&savewidget=Save&
)

Të tjera

d

Publikohen personazhet e vitit, nga: www.dielli.al

Media Online www.dielli.al, ka vlerësuar presidentin RTV Ora News dhe Channel One, si personazhin e vitit, për suksesin e arritur në fushën e biznesit dhe të medias. Në sondazhin e publikuar, zoti Ndroqi është votuar nga më shumë se 5,500 përdorues të faqes ‘Dielli.al’, për investimet në median vizive dhe profesionalizëm në përcjelljen e informacionit.

Showbiz

12

Penelope Cruz, femra më seksi e vitit 2014, sipas “Esquire”

Bukuroshja 40-vjeçare, Penelope Cruz, u konsiderua femra më seksi e vitit 2014, sipas revistës “Esquire”, duke i zënë vendin një tjetër bukuroshje po kaq joshëse, Scarlett Jonasson. Cruz, megjithëse nënë e dy fëmijëve, ruan feminitetin, bukurinë dhe është ende një femër shumë tërheqëse.

Lifestyle

cha

Ka gjithmonë një mënyrë të zgjuar për të qenë në kohë

Këto janë disa veshje, që i rezistojnë “hyrjeve” dhe “daljeve” nga moda: Xhaketa ushtarake Pantallonat me gjatësi deri te kyçi i këmbës: Bluza me vija bardhezi: Këpucë të sheshta me majë: Fustanet me mëngë të gjata: Këmisha xhins: Fundet xhins:

Top