Protesta e opozites dhe zgjidhja e krizes politike

Të ftuar:

  1. Dashamir Shehi, kryetar i partisë Lëvizja Për Zhvillim Kombëtar
  2. Agron Duka, kryetar i Partisë Agrare Ambjentaliste
  3. Nard Ndoka, kryetar i partisë Demokristiane të Shqipërisë
  4. Apollon Baçe, akademik
  5. Fatos Çoçoli, analist
  6. Evis Nasto, gazetare

 

Tags

Related posts

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com