Array
(
  [0] => widget-dw_focus_recent_news[1][title]=Vendi&widget-dw_focus_recent_news[1][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[1][category]=119&widget-dw_focus_recent_news[1][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-1&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [1] => widget-dw_focus_recent_news[2][title]=Kronik%C3%AB&widget-dw_focus_recent_news[2][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[2][category]=120&widget-dw_focus_recent_news[2][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-2&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [2] => widget-dw_focus_recent_news[3][title]=Kultur%C3%AB&widget-dw_focus_recent_news[3][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[3][category]=122&widget-dw_focus_recent_news[3][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-3&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [3] => widget-dw_focus_recent_news[4][title]=Rajoni&widget-dw_focus_recent_news[4][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[4][category]=123&widget-dw_focus_recent_news[4][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-4&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [4] => widget-dw_focus_recent_news[5][title]=Bota&widget-dw_focus_recent_news[5][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[5][category]=124&widget-dw_focus_recent_news[5][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-5&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [5] => widget-dw_focus_recent_news[6][title]=Sport&widget-dw_focus_recent_news[6][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[6][category]=137&widget-dw_focus_recent_news[6][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-6&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [6] => widget-dw_focus_recent_news[7][title]=Sociale&widget-dw_focus_recent_news[7][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[7][category]=121&widget-dw_focus_recent_news[7][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-7&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&savewidget=Save&
  [7] => widget-dw_focus_recent_news[2][title]=Ekonomi&widget-dw_focus_recent_news[2][number]=6&widget-dw_focus_recent_news[2][category]=0&widget-dw_focus_recent_news[2][thumbnail_size]=medium&widget-id=dw_focus_recent_news-dw-widget-8&id_base=dw_focus_recent_news&widget-width=250&widget-height=200&widget_number=1&multi_number=2&savewidget=Save&
)

Të tjera

d

Publikohen personazhet e vitit, nga: www.dielli.al

Media Online www.dielli.al, ka vlerësuar presidentin RTV Ora News dhe Channel One, si personazhin e vitit, për suksesin e arritur në fushën e biznesit dhe të medias. Në sondazhin e publikuar, zoti Ndroqi është votuar nga më shumë se 5,500 përdorues të faqes ‘Dielli.al’, për investimet në median vizive dhe profesionalizëm në përcjelljen e informacionit.

Showbiz

ed1

Ed Sheeran rrëmben “Brit Awards”

Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të “Brit Awards” triumfoi një emër shumë i njohur dhe po kaq i dashur, Ed Sheeran. Këngëtari i talentuar fitoi çmimin kryesor të mbrëmjes, atë për albumin e vitit, që ishte edhe më i shituri në Mbretërinë e Bashkuar për vitin 2014. “Kam qenë i shqetësuar shumë për këtë

Lifestyle

dashuria3

Në kërkim të dashurisë: Filofobia ose frika nga dashuria

Në kërkim të dashurisë: Filofobia ose frika nga dashuria Dashuria ka filluar të maskohet pas shumë sjelljeve të ashtuquajtura të moderuara, por në të vërtetë, si sillemi kur jemi të dashuruar? Në fakt, nuk është seksi i dobët që ka më shumë frikë prej saj, por janë pikërisht ata, meshkujt! Po, po, për ta dashuria

Top