Të tjera...

PRESIDENTI I RTV ORA NEWS YLLI NDROQI

Festohet “7 vjet Mapo”. Rrugëtimi i shkurtër, me sfida dhe arritje të mëdha

“HAPPY BIRTHDAY, MAPO” – Ky ka qenë urimi në 7-vjetorin e botimeve “MAPO”, që janë promovuar. Një rrugëtim i shkrutër, por i mbushur plot me sfida, të cilat i kanë bërë botimet “Mapo” pjesë jo vetëm e përditshmërisë për t’u informuar, por edhe pjesë e analizave, duke vendosur jo pak herë lupën mbi fenomenet politike,

SHOWBIZ

rita

Rita Ora, ngjyros fustanin teksa paraqitet në publik

Rita Ora është paraqitur ndryshe, të hënën, në emisionin “The Tonight Show With Jimmy Fallon”. E shfaqur me një fustan të bardhë, në fillim, e shndërron më vonë atë, në një fustan plot ngjyra. Në skenë është ngjitur edhe artisti Thierry Guetta, për të lyer fustanin e bardhë në shumëngjyrësh, teksa këngëtarja 23-vjeçare e ka

Lifestyle

djembet

Ka edhe ushqime “kundër” bardhësisë së dhëmbëve… dhe janë:

Vera e kuqe – Vera njihet për njollat që lë në rroba dhe e njëjta gjë vlen edhe për dhëmbët, falë disa elementëve dominues që lënë gjurmë. Kafja – Kafja nuk u bën dëm dhëmbëve, por lë disa njolla vërtet të dukshme. Për të reduktuar në maksimum këtë rrezik, atëherë kafes hidhini pak qumësht, pasi

Top