Aktuaitet – Kriza, enigmat e saj…ku po shkojmë dhe a ka zgjedhje…

Të ftuar:

Dashamir Tahiri, ish-deputet PD

Adriatik Alimadhi, kryetar, PBK

Gjergj Bojaxhi, politikan, analist

Shpëtim Axhami, kryetar, PL

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com