Aktualitet – “97 deputetë, dhe sa të tjerë”

Të ftuar:

Adriatik Alimadhi, deputet PD

Eduart Abazi, kryetar, PAD

Zamir Alushi, kryeredaktor, gazeta ‘Shekulli’

Iliriana Kuçana

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com