Aktualitet – “A do ketë çudi me 16 shkurt?” – “Enigmat e Çamërisë”

Për temën “A do ketë çudi me 16 shkurt?” të ftuar Jamarbër Malltezi, anëtar i Kryesisë së PD dhe Gerd Xhanari, ekspert

Për temën “Enigmat e Çamërisë” Dashamir Tahiri ish-deputet PD, aktivist i çështjes çame përballë Brunilda Labovitit, nënkryetare e PR

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com