Aktualitet – “A ka mbetur ora e Shqipërisë”- “Cilët janë ata që do shkojnë në Parlament”

Për temën “A ka mbetur ora e Shqipërisë” të ftuar Xhemal Gjunjshi, deputet i PD dhe ish-Shefi i Shtabit të FA, dhe Viktor Tusha ish-deputet i LSI.

Për temën “Cilët janë ata që do shkojnë në Parlament” të ftuar Artur Rroshi, kryetar i PBKD dhe Dhimitër Muslia, kryetar i Kristian Demokratëve.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com