Aktualitet – Avokatët në grevë, faturën e paguajnë qytetarët (29 mars 2019)

Të ftuar: Ferdinant Dervishi, autor i emisionit prestigjoz “ABC Story”
Kujtim Cakrani, avokat dhe autor librash
Baftjar Rusi, avokat dhe kostitucionalist
Albert Keci, Doktor i Shkencave Mjekësore

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com