Aktualitet – Edi Rama dhe opozita e re shqiptare

1- Gjergj Koja ish minister i shendetesise
2- Viktor Tusha analist politik, ish deputet i LSI
3- Ilirijana Kucana pedagoge
4- Artur Roshi, deputet i opozites se re PBKD

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com