Aktualitet – “Intensifikimi i krimit dhe politika” (2 prill 2019)

Të ftuar:

Ivi Kaso, sekretar PD

Silva Caka, ish-deputete, LSI

Edlira Gjoni, analiste politike

Arben Rrozhani, analist

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com