Aktualitet – Kujt opozitë t’i besojmë? (26 prill 2019)

Të ftuar:

1. Zef Shtjefni, deputet PD

2. Mëhill Geci, politikan dhe profesor i mjekësisë

3. Ervin Koci, gazetar dhe ekspert

4. Ndue Pjetra, avokat adhe botues

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com