Aktualitet – “Dashuri” për vrasje apo rrënim psikologjik

Të ftuar: 1. Drita Avdyli, kryetare e Dhomës Kombëtare të Ndërmejtësimit 2.Mirela Cela Jorgo, avokate dhe aktiviste shoqërisë civile 3.Denisa Daka, avokatja e mirënjohur dhe eskperte e problemeve familjare, si dhe anëtare e Këshillit Drejtues të Dhomës Kombëtare të Avokatisë 4.Sonila Tanku Daiu, profesore dhe aktiviste shoqërisë civile në fuqizimin e grave

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com