Aktualitet – “Po me shtatoren e Skënderbeut ç’ patën?” – “Galeritë e kromit, “varri” 550 minatorëve”

Aktualitet i datës 5 mars 2019
Për temën “Po me shtatoren e Skënderbeut ç’patën???, të ftuar Lindita Metalaj nga PD dhe Nora Malaj nga LSI
Për temën: “Galeritë e kromit, “varri” i 550 minatorëve”, të ftuar Gëzim Kalaja, president i BSPSH dhe Englantina Alliaj analistë

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com