Aktualitet – “Politika e kryqëzuar si Krishti” – “120 parti apo 120 kioska?”

Për temën “Politika e kryqëzuar si Krishti” të ftuar Dashamir Shehi, kryetar i LZHK dhe Edmond Panariti, deputet i LSI.

Për temën “120 parti apo 120 kioska?”, të ftuar Hysen Osmani, ish-anëtar i KQZ dhe Gerta Topjana nga PDIU

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com