Aktualitet – “PPP Varrmihësit e ekonomisë shqiptare” – “Të miturit dhe burgjet shqiptare”

Për temën: “PPP Varrmihësit e ekonomisë shqiptare” të ftuar Florion Mima, deputet i PD dhe Adrian Civici, president i UET

Për temën: “Të miturit dhe burgjet shqiptare” të ftuar Arbiola Halimi, pedagoge dhe Baftjar Rusi, avokat

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com