Aktualitet – “Protesta e 16 marsit dhe dilemat e saj” – “Partitë e vogla dhe kriza”

Të ftuar:
Dhurata Cupi, deputete e PD
Altin Goxhaj, avokat
Sulejman Gjana
Cladimir Lulo, nënkryetar i Partisë Zgjidhja

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com