Aktualitet – Protesta e PD, as Ramen se rrezon as zgjedhjet si pengon (11 maj 2019)

Te ftuar:
1.Zamir Alushi Kryerrdaktor i gazetes Shekulli
2.Gjin Marku analist dhe ekspert i politikave te shoqerise civile
3.Indrit Hoxha deputeti qe grisi mandatin
4.Genc Drita analist dhe ekspert i zgjedhjeve lokale

Tags

Related posts

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com