Aktualitet – “Rikthimi i nomeglaturës së kuqe në drejtësi”- “I burgosuri i ndërgjegjes në 2019”

 

Për temën “Rikthimi i nomeglaturës së kuqe në drejtësi” të ftuar Myslym Murrizi, deputet i PD dhe Simon Miraka nga Autoriteti i Dosjeve.

Për temën“I burgosuri i ndërgjegjes në 2019” të ftuar Dorian Protoduari, i burgosur i ndërgjegjes dhe Tanush Kaso, i bugosur politik.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com