Aktualitet – “Rrënimi i ekonomisë shqiptare pse ndodhi?”- “Ka rënë ministria apo ligji arsimit?”

Për temën “Rrënimi i ekonomisë shqiptare pse ndodhi?” të ftuar Luan Baci, deputet i Partisë Demokratike dhe Ëngjëll Musai, drejtor i gazetës Telegraf.

Për temën “Ka rënë ministria apo ligji arsimit?” të ftuar Mirela Crraga, ish-ministre e Arsimit dhe Klarisa Rexhvelaj, studente

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com