Aktualitet – “Snaiperët në xhami, pse deri këtu?” – “Dhuna ndaj grave”

Aktualitet i datës 8 mars 2019
Për temën “Snaiperët në xhami, pse deri këtu?” të ftuar: Luan Baçi, ish-deputet i PD dhe Olsi Jazexhiu, historian

Për temën “Dhuna ndaj grave” të ftuar Mirela Çela Jorgo dhe Rexhina Cuko, psikologe

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com