Aktualitet- “Te besh beteje për një kryq”- “Sa vlere ka diploma” (9 janar 2019)

Per temen “Te besh beteje per nje kryq” te ftuar Miron Cako Pergjigjes i Zyres Katekizmit, Arbiola Halimi pedagoge
Per temen “Sa vlere ka nje diplome ne Shqiperi” te ftuar Manjola Murati mjeke dhe Suela Mema, studente psikologjise

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com