Enkelejd Alibeaj, akuzat e PD ndaj qeverisë

I ftuar: Enkelejd Alibeaj, sekretar për Rendin dhe Sigurinë në Partinë Demokratike

Në një panel me:

1.Apollon Baçe, akademik

2. Leonard Karaj, gazetar, jurist

3. Denis Minga, gazetar i Report TV

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com