Atlejta humbet ekuilibrin gjatë garës, merr goditje të rëndë në kokë

Vrapuesja  Deborah John ka pësuar një rënie të rëndë në tokë ndërsa po merrte pjesë në konkursin me 100 metra me pengesa në Kampionatin Botëror të premten.

Ndrësa vraponte 27-vjeçarja ka humbur ekuilibrin dhe përplasi kokën në një nga pengesat që duhet të kapërcente.

Mjekët nxituan për ti dhënë ndihmën e shpejtë dhe doli nga stadiumi London Stadium me barrelë dhe mbajtëse kokë pasi goditja që mori ishte shumë e rëndë.

Nuk dihet akoma shkalla e dëmtimit të atletes.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com