Bora në New York shkakton kaos

Dëbora e parë e sezonit në New York rrëzoi pemët dhe shkaktoi kaos në trafik, teksa 5 lagje u mbuluan nga bora e dendur.

Reshjet nisën në orën 13:00, sipas kohës lokale dhe u intensifikuan gjatë natës.

Dëbora mbuloi edhe New Jersey fqinj.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com