Artikujt e Emisione

Rusi 2018, Dita e 32

Të ftuar në studio: Erjon Xhafa, ish-futbollist Nora Malaj, deputete e LSI Skerdilajd Sulozeqi, gazetar i gazetës “Panorama Sport” Artenisa Ozaj, sipërmarrëse Marsela Karapanço, gazetare e News 24 Elinda Sulejmani, gazetare, specialiste e protokollit në Kuvend Lidhje live nga Moska me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj.

Rusi 2018, Dita e 30

  Lidhje live nga Moska me korrespodentin e emisionit, Ivi Shkreli Të ftuar në studio: Mahir Halili, ish-futbollist i Tiranës Milena Harito, ish-ministre e Inovacionit Ylljet Aliçka, ish-ambasador i Shqipërisë në Francë Artan Manushaqe, jurist Arbër Hitaj, gazetar, ish-futbollist Sokol Paja, gazetar

Rusi 2018, Dita e 29

  Të ftuar në studio: 1. Igli Allmuça, trajnier i Dinamos 2. Julian Hoxha, kryeredaktor i “TeleSport” 3. Klodeta Dibra, ish-basketbolliste e Tiranës dhe e kombëtares 4. Sonila Musaj, gazetare e “Channel One” 5. Lulzim Brahja, biznesmen, ish-futbollist 6. Artan Manushaqe, jurist Lidhje live me Moskën me korrespodentin e emisionit, Ivi Shkreli.

Rusi 2018, Dita e 28

  Të ftuar në studio: 1. Klevis Dalipi, ish-trajner i Partizanit 2. Skerdilaid Sulozeqi, gazetar i “Panorama Sport” 3. Leonard Boduri, autori i emisionit “Disko Lajme” 4. Anta Muçaku, kryeredaktore e “News Bomb” 5. Kujtim Boriçi, gazetar 6. Albi Çeliku, ish-futbollist Lidhje live nga Moska me korrespodentin e emisionit, Ivi Shkreli

Rusi 2018, Dita e 27

  Të ftuar në studio: Rauf Dimraj, ish-zv. Ministër i sporteve Aurel Celibashi, gazetar, jurist Gledisa Brahimi, gazetare, juriste Kilda Hysenbegasi, gazetare Ares Ypi, jurist Artan Manushaqe, aktivist i shoqërisë civile Lidhje live me Belgjikën me korrespodentin e emisionit, Fatos Mahmutaj. Lidhje live me Moskën me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj.

Rusi 2018, dita e 26

  Të ftuar në studio: 1. Erion Xhafa, ish-futbollist i Dinamos 2. Dritan Laci, gazetar 3. Zhanina Dapi, drejtore e Rezidencës Studentore Universitare nr 2 4. Marsela Karapanço, gazetare e “News 24” 5. Fejzo Subashi, gazetar 6. Ardit Rada, gazetar Lidhje live nga Moska me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj.

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com