Artikujt e Aktualitet

Rrugët pa krye të pozitës dhe opozitës

Te ftuar: Arben Hajdarmataj, ekspert rendi dhe sigurie Bardhi Duraku, ekspert juridik, avokat dhe politolog Fatjon Topollaj, Partia Bindja Demokratike Kastriot Frashëri, ekspert, Shoqëria Civile

Aktualitet – “Dashuri” për vrasje apo rrënim psikologjik

Të ftuar: 1. Drita Avdyli, kryetare e Dhomës Kombëtare të Ndërmejtësimit 2.Mirela Cela Jorgo, avokate dhe aktiviste shoqërisë civile 3.Denisa Daka, avokatja e mirënjohur dhe eskperte e problemeve familjare, si dhe anëtare e Këshillit Drejtues të Dhomës Kombëtare të Avokatisë 4.Sonila Tanku Daiu, profesore dhe aktiviste shoqërisë civile në fuqizimin e grave

Gaz lotësjellës dhe akt akuza nga Spaci

    Te ftuar në studio: Irena Progni analiste dhe politologe Arbiola Halimi pedagoge Uran Kostreci, i burgosuri ndërgjegjës Bedri Blloshmi, i burgosuri i Spacit

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com