Artikujt e Debati në Channel One

“Protesta e Studentëve në ditën e 10-të”

Të ftuar: 1. Ina Kila, studente e gazetarisë në FHF, në Universitetin e Tiranës 2. Klarisa Rexhvelaj, studente e Fakulteteit të Dentarisë në Univeristetein Mjekësor të Tiranës 3. Ariela Hajdarmataj, studente e Fakultetit Arkitekturës dhe Urbanistikës në UPT 4. Mimoza Hajdarmataja, ish-studente e Lëvizjes së Dhjetorit 1990 5. Apollon Baçe, akademik, pedagog në disa universitete

Çfarë po sjell protesta e studentëve?

Të ftuar: 1. Gerard Komini, student i Fakulteti të Inxhinierisë së Ndërtimit në universitetin Politeknik të Tiranës 2. Klarisa Rexhvelaj,studente në Universitetin e Tiranës 3. Skerdi Sulozeqi, student, gazetar 4. Ivi Shkreli, mjek, doktor i shkencave mjekësore, i kthyer nga studimet në Moskë për të punuar në Tiranë 5. Apollon Baçe, akademik, pedagog në disa

Debati ne Channel One: Protesta e studentëve

Të ftuar: 1. Luçiano Boçi, deputet i PD 2. Ina Zhupa, zëdhënëse e PD 3. Belind Këlliçi, kryetar i Forumit Rinior të PD 4. Leonard Karaj, gazetar dhe analist i emisionit “Debati në Channel One” 5. Doriana Metollari, gazetare dhe analiste e emisionit “Debati në Channel One” 6. Gerard Komini, student i Fakultetit të Inxhinierisë

Zhbllokimi i reformës në drejtësi

Të ftuar: 1. Florjan Kalaja, Gjyqtar i Gjykatës së Vlorës 2. Gerti Shella, Drejtor i qendrës “INFOÇIP” 3. Ferdinand Doja, Avokat 4. Idajet Beqiri, Avokat 5. Kujtim Cakrani, Avokat 6. Arsen Rusta, Gazetar i çështjeve të drejtësisë në “Report Tv”

Cila është zgjidhja për banorët e Astirit?

Të ftuar: 1.Apollon Baçe, akademik 2. Zhaneta Haxhiu, banore e zonës 3. Arben Meçe, ish-drejor I ARRSH 4. Leonard Karaj, jurist, gazetar 5. Artan Manushaqe, banor i zonës dhe jurist, ekspert ligjor 6. Myrshit Vorpsi, sekretar i Shoqatës Kombëtare “Pronësi me Drejtësi”  

Protesta e “Astirit”

Të fuar: 1. Artan Manushaqe, jurist, aktivist i shoqërisë civile 2. Idajet Beqiri, avokat 3. Romeo Hanxhari, pedagog në Universitetin e Tiranës 4. Fejzo Subashi, gazetar 5. Doriana Metollari, gazetare 6. Sebastian Zonja, gazetar, jurist

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com