Artikujt e Ky është vëndi im

Ky është vendi im – Jubileu i Skënderbeiadës

Politika është arti i së mundshmes, jo vetëm që njeriu ta bëjë realitetin sipas lirisë së tij, por njëkohësisht edhe të krijojë një fakt dhe destin të ri. Veprimtaria e Skënderbeut, politike, diplomatike dhe luftarake tregon një dashuri të madhe për vendin e lindjes, atdheun e tij, një përmasë që mungon sot – shprehet historiani

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com