Artikujt e Lajme

Paketa për drejtësinë. Presidenti: Reforma në “ngërçin” politik

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, shprehet kritik ndaj avancimit të reformës në drejtësi, ndërsa i bërë apel politikës që të zgjidhë këtë ngërc. Për kreun e shtetit, reforma në sistemin e drejtësisë, nuk duhet të shihet si përpjekje për të kapur institucionet e pavarura. Gjatë prezantimit të projektit Euralius 4, Ambasadorja e Bashkimit Europian në

Rezoluta e PPE. Komisioni Europian të monitorojë Tiranën

Partitë Popullore Europiane ka miratuar një rezolutë për Shqipërinë, ku shprehin shqetësimin për zhvillimet politike të vend. Në rezolutë i bëhet thirrje Komisionit Europian dhe Parlamentit Europian për të monitoruar nga afër dhe për të marrë masat e duhura, në tejkalimin e krizës politike në Shqipëri. Dënohet dhuna në parlament dhe kërkohet zbatimi I vendimeve

Rama në Kuvajt. Nënshkruhen 4 marrëveshje bashkëpunimi

Shqiperia dhe Kuvajti kanë nënshkruar edhe katër marrëveshje bashkëpunimi gjatë vizitës zyrtare Kryeministri Edi Rama. Marrëveshjet kanë të bëjnë në fushën e zhvillimit te eksporteve industriale, mbrojtjen e mjedisit, ruajtjes së burimeve natyrore dhe zhvillimit të qëndrueshëm, bashkëpunimit në shëndetësi, si edhe marrëveshjen për heqjen e vizave për mbajtësit e pasaportave diplomatike dhe të shërbimit.

Teatri në Shqipëri. Rikthehet publiku, 10 mijë bileta të shitura

Teatri Kombëtar ka rifituar spektatorët. Në sezonin artistik 2014, nga teatri Kombëtar raportohet se janë shitur mbi 10 mijë bileta për të ndjekur pjesët teatrale të shfaqura në këtë shtëpi të artit, që siç mësojmë do të behet edhe e ngrohtë në këtë prag dimri… Shfaqja më e afërt në Teatrin Kombëtar do të jetë

“Liri në Bremen”. Së shpejti në skenën e Teatrit Kombëtar

Teatri Kombëtar ka rifituar spektatorët. Në sezonin artistik 2014, nga teatri Kombëtar raportohet se janë shitur mbi 10 mijë bileta për të ndjekur pjesët teatrale të shfaqura në këtë shtëpi të artit, që siç mësojmë do të behet edhe e ngrohtë në këtë prag dimri… Shfaqja më e afërt në Teatrin Kombëtar do të jetë

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com