Artikujt e Lajme

Njohja e Kosovës. Gjermania vendos kusht për Serbinë

Njohja e Kosovës. Gjermania vendos kusht për Serbinë

Gjermania është e vendosur që ta përfundimisht ta detyrojë Serbinë që ta njoh shtetin e Kosovës. Përveç 11 kushteve për hapjen e kapitullit kryesor të negociatave për anëtarësimin e Serbinë në BE-së që ka të bëjë me Kosovën, Berlini e ka edhe një kusht të veçantë për Serbinë: që Kushtutën të përshtasë me marrëveshjet e

Kundër korrupsionit. Qeveria rrëfehet në kishë!

Qeveria është rrëfyer në kishën ortodokse, për platformën kundër korrupsionit. Një raportim zyrtar, por që mund të komentohet edhe si një rrëfim biblik. Rrëfimi në kishën ortodokse, ndoshta lidhet edhe me lindjen e këtij besimi, që daton në Perandorinë Romake, në vitet 600 para erës sonë. “Channel One” rrëmoi në bibliotekën e Vatikanit, për të

Kundër korrupsionit. Raporti i qeverisë 2014

Ministri për çështje vendore, Blendi Çuçi, nga Forumi Kombëtar kunder korrupsionit, prezantoi faqen e web-saitit “STOP KORRUPSIONI” . AL ku të gjithë qytetarët tashmë do mund të denoncojne online rastet korruptive të identifikuara prej tyre. Çuçi theksoi se ky portal do ti japë fund edhe situatës kaotike me statistikat. Veç pranisë së klasës politike në

Grabitje në Lezhë. 3 persona vjedhin 2 mln lekë brenda banesës

Tre persona të armatosur dhe të maskuar kanë grabitur një banesë në fshatin Lalm. Policia bën të ditur se grabitësit kanë hyrë në banesën e shtetasit Gjin Nika mëngjesin e 10 dhjetorit rreth orës 04:00. Grabitësit pasi kanë vjedhur një shumë prej 2 milionë lekë të vjetëra, janë larguar menjeherë nga banesa në drejtim të

Të drejtat e njeriut. Mesazhi i Un: Human rights 365

Sot në mbarë botën shënohet Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, si një përkujtim i përvitshëm i Deklaratës Universale për të Drejtat e Njeriut, e cila u miratua në 10 dhjetor të vitit 1948 nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara. Mbas këtij akti historik, Asambleja ftoi të gjitha shtetet anëtare që ta

Dekreti për guvernatorin. Komentohet “zgjedhja” presidenciale

Edhe pse të rezervuar dhe devijues në qëndrimet e tyre, duket se deputetët e mazhorancës po paralajmërojnë votën kundër për kandidaturën e Presidentit, për guvernatorin e ri. Qëndrim krejt të kundërt ka opozita, duke e vlerësuar kandidaturën e guvernatorit të ri. Por më i mërzituri për emrin e guvernatorit të ri, duket ish- kolegu ynë,

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com