Artikujt e Lifestyle

Histori e pabesueshme/ Mesazhi në një shishe që udhëtoi për 30 vjet

Ishte një udhëtim që zgjati dhjetëra vjet. Një mesazh në një shishe të hedhur në oqean nga klasa e dytë në Skoci u kthye në Florida pas Uraganit Irma, më shumë se 30 vjet nga momenti që dërgua. Shënimi i pa datë u vulos në një shishe plastike dhe lexonte: “Ne po i mësojmë të

Kjo shkollë përcakton sa duhet të jetë gjatësia e thonjve

Përpjekja e një shkolle për të futur rregulla për gjatësinë e thonjve është quajtur “qesharake” nga prindërit. Shkolla Rawlett, në Tamworth, Staffordshire, ka nxjerrë ‘legjislacionin e thonjve ‘ ku është caktuar gjatësia dhe ngjyra e thonjve të nxënësve. Gjatësia e thonjve duhet të jetë 1.5cm dhe ngjyrat duhet të jenë “neutrale”. “Pas disa diskutimeve me

Arrestohet grupi i turistëve për “vallëzim pornografik”

Pesë burra britanikë janë në mesin e një grupi turistësh të rinj që janë ndaluar nga policia në Kamboxhia, pasi ata thuhet se u fotografuan duke u angazhuar në “vallëzim pornografik” në një bar lokal. Grupi i tetë burrave dhe dy grave, që janë nga moshat 19 deri në 35 vjeç, janë nga Britania, Kanadaja,

Akuzohet se “ktheu një njeri në dhi”, sulmohet barbarisht nga turma

Një burrë në Nigeri është me fat që jeton ende, pasi u sulmua keqas nga një turmë e zemëruar që e akuzoi atë se kishte kthyer një person në dhi në shtetin nigerian të lumenjve. Incidenti i çuditshëm thuhet se ndodhi në Rukpoku, më pak se 20 kilometra në veri të qytetit Port Harcourt në

Porositi hamburger, i erdhi së bashku me … një mi të ngodhur

Një burrë u përball me një ngjarje të tmerrshme ndërsa po hante drekë. Bruce Blackburn nga Australia, së bashku me familjen e tij shkuan për një drekë familjare në një hotel. Blackburn porositi një burger për të ngrënë, por së bashku me të i erdhi edhe një surprizë, një i i madh i ngodhur. Por

Rindërtohet fytyra e adoleshentes që jetoi 9.000 vite më parë

Shkencëtarët kanë rindërtuar fytyrën e një aldoleshenteje që ka jetuar 9000 vite më parë për të treguar sesi dukeshin njerëzit në periudhën mesolitike, rreth 7,000 para Krishtit. Sipas ekspertëve kishin më shumë tipare mashkullore, si për burrat ashtu edhe për gratë. Është menduar se Dawn (i njohur si Avgi, në greqisht) ishte rreth 15-18 vjeç

Gjykata gjermane: Arrat lejohet të bien nga pema

Gjykata e qarkut në Frankfurt vendosi se arrat lejohen të bien nga pemët, duke konkluduar se ky fenomen vjeshtor që përsëritet çdo vit mund të konsiderohet si “fakt natyror”. Vendimi u mor pas një padie që kishte ngritur një grua, makina e së cilës qe dëmtuar nga arrat që binin nga pema e fqinjit të

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com