Ç’do të thotë të rritesh me ndjenjën e fajit nazist. Intervista e aktorit gjerman sot në Ora News

I prerë për të luajtur të keqin? Apo kinemaja ka nevojë të çlirojë tensionet e shoqërisë përmes portretit të tij?

Beson, Tarantino, del Toro, e duan Richard Sammelin sado pak në ekran.

Së fundi edhe në projektin filmik shqiptar “Delegacioni” të Artan Minarollit me portretin e perëndimorit që prek fundin e tragjedisë komuniste.  Aktori gjerman Richard Sammel  rrëfen ç’do të thotë të rritesh me ndjenjën e fajit nazist si përvojë kolektive dhe personale. Intervista ekskluzive në Ora News, sonte, ora 20.30.

“Kinematë kanë projektuar pa fund filmime  të ndyrësive të nazizmit. Kampet e përqëndrimit me male flokësh e male dhëmbësh. Duhet ti shihja të gjitha këto kur isha 9 vjeç” thotë Richard Sammeli për gazetaren Elsa Demo.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com