Çifti i famshëm rinisin jetën pas humbjes së fëmijës së parë

Ish-futbollisti Christian Vieri dhe bashkëshortja e tij, Costanza Caracciolo, janë duke pushuar në Miami.

Pas dhimbjes për humbjen e fëmijës së parë, çifti ka vendosur të vazhdojnë jetën e tyre larg Italisë.

Costanza duket në formë të mirë pas abortit dhe siç shihet në foto, të dy po i shijojnë këto pushime.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com