Cila është zgjidhja për banorët e Astirit?

Të ftuar:
1.Apollon Baçe, akademik
2. Zhaneta Haxhiu, banore e zonës
3. Arben Meçe, ish-drejor I ARRSH
4. Leonard Karaj, jurist, gazetar
5. Artan Manushaqe, banor i zonës dhe jurist, ekspert ligjor
6. Myrshit Vorpsi, sekretar i Shoqatës Kombëtare “Pronësi me Drejtësi”

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com