“Darka Rama-Meta dhe e ardhmja e koalicionit PS-LSI”

Të ftuar: Zamira Çavo, politologe, pedagoge në universitetin “Marin Barleti”; Gëzim Podgorica, analist; Hajro Limaj, drejtor i Institutit për Politikat e Sigurisë; Plator Nesturi, analist; Romeo Hanxhari, pedagog në Universitetin e Tiranës; Kujtim Boriçi, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com