Debaati në Channel One – Mazhoranca dhe Presidenti

Të ftuar:

1. Ilir Beqja, deputet i PS

2. Besnik Baraj, deputet i PS

3. Apollon Baçe, akademik

4. Leonard Karaj, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com