Situata e Kriminalitetit në Vend

 

Të ftuar:

1. Xhavit Shala, drejtor i Kërkimeve Shkencore në Akademinë e Sigurisë së Policisë së Shtetit

2. Lutfi Minxhozi, drejtor i Drejtorisë për Hetimin e Krimit Ekonomik dhe Financiar në Departamentin e Policisë Kriminale në Policinë e Shtetit

3. Apollon Baçe, gazetar, akademik

4. Dorjana Bezat, gazetare e kronikës së zezë

5. Artan Cena, kryeredaktor i Syri.net

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com