Debati në Channel One – Buxheti dhe amendimet e partisë demokratike

Të ftuar:

1. Milva Ekonomi, deputete e PS
2. Fatbardha Kadiu, deputete e PD
3. Fatos Çoçoli, analist i çështjeve ekonomike
4. Arbër Hitaj, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com