“Gruaja dhe politika”

Të ftuar:

1. Eglantina Gjermeni, deputete e PS

2. Xhoi Jakaj, drejtoreshë e administratës së “Ora News” dhe “Channel One”

3. Adriatike Lami, drejtoreshë e shkollës “Wilson”

4. Flora Nikolla, presidente e “Albanian Excellence”

5. Evis Nasto, gazetare

6. Erion Kristo, gazetar, pedagog

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com