Debati ne Channel One – Si ishte Shqipëria e vitit 2018

Të ftuar:
1. Bujar Kapexhiu, regjisor, karikaturist, aktor

2. Gazmend Paja, aktor

3. Xhoi Jakaj, drejtore e administratës në “Ora News” dhe “Channel One”

4. Ferit Lamaj, fabulist

5. Elinda Sulejmani, gazetare, specialiste protokolli

6. Luan Laze, gazetar, satirist

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com