Denoncimi i skandalit në Krujë dhe ç’po ndodh në Prokurori?

Të ftuar në studio:
1. Armand Bajrami, gazetar i kronikës së zezë në ABC NEWS

2. Idajet Beqiri, avokat

3. Fejzo Subashi, gazetar

4. Kujtim Cakrani, avokat

5. Doriana Metollari, gazetare, jurist

6. Ferdinand Doja, avokat

Dhe në një lidhje me skype nga Massachusetts të SHBA, Flamur Vezaj, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com