Dilemat e librave nga diktatura

Të ftuar:
1. Profesor Sadik Bejko, deputet i PD nga viti 1992-1997
2. Spartak Topollaj, diplomat dhe opinionist
3. Rexhep Hida, president i shtëpisë botuese Fan Noli
4. Avokat Agron Gjedia
5. Nafie Saliaj, shkrimtare

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com