Dosja investigative/2 vite pa drita,errësira që po trëmb 2 fëmijët

Puntata e sotme e rubrikës “Dosja Investigative”e gazetarit Elio Laze në Channel One do të na njohë me problemin e mbifaturimit të energjisë elektrike në dëm të Ferdinand  Saraçit i cili prej 2 vitesh jeton pa drita. Z.Saraçi pretendon se është mbifaturuar pasi fatura e energjisë elektrike i ka shkuar më shumë se çfarë ai ka harxhuar . Z. Saraçi tregon se energjia elektrike i është ndërprerë pasi nuk kishte paguar shumën prej 26000 lekë faturë për 3 muaj, dhe thotë se sot pas dy vitesh ka ecur kamatë-vonesa  dhe shuma që ai i detyrohet OSHEE-së  është shtuar dhe është tejet e papërballueshme për të, pasi në familjen e tij punon vetëm bashkëshortja. Si është e vërteta e kësaj historie? Përse OSHEE nuk po i jep një zgjidhje familjes Saraçi  dhe cilat janë dyshimet e familjes për këtë problem?   Për më shumë ndiqni videon e plotë të puntatës së sotme të emisonit “Dosja Investigative” të gazetarit Elio Laze.

Related posts

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com