Dosja Investigative/Mbifaturimi i padrejtëbi energjisë elektrike

Puntata e sotme e rubrikës “Dosja Investigative” e gazetarit Elio Laze në Channel One do të na njohë me problemet e mbifaturimit të energjisë elektrike në dëm të qytetareve që vijon të jetë një problem shqetësues.Shkëndie Xhangolli është një qytetare e cila I është drejtuar emisioni “Dosja Investigative” pasi ajo shprehet se në shtëpi banon vetëm një person dhe fatuara e energjisë është e kripur. Znj.Xhangolli thotë se është ankuar në zyrat e OSHEE disa herë, por askush nuk i ka dhënë zgjidhje problemit që ajo pretendon.Ajo bën apel që kjo situatë e tillë të marrë fund njëherë e mirë dhe faturat e energjisë t’i paguajë për aq sa harxhon dhe jo aq sa shkruajnë punonjësit e OSHEE-së. Çfarë po ndodh në të vërtetë me këtë problem? A ka manipulime në matësit e energjisë? Përse nuk po i jepet zgjidhje kësaj situate shqetësuese? Për më shumë ndiqni videon e plotë të puntatës së sotme të emisonit “Dosja Investigative” të gazetarit Elio Laze.

Related posts

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com