Dukej si test për kontrollin e shikimit, por ishte propozimi më i veçantë i martesës

Një turist i dashuruar i propozoi të dashurës së tij optometrike duke përdorur një test për kontrollin e shikimit në ekranin e informacionit të fluturimit në një tavolinë kontrolli në aeroport, pasi çifti ishte përgatitur të largohej jashtë vendit. Dan Jones, 31 vjeç, u ul në gju në frontin e të dashurës Hayley Quinn, 31 vjeç, përballë radhës së pasagjerëve të aeroportit.

Kur Hayley ngriti kokën, pa në ekranin e nisjes mbi tryezën në aeroportin e Cardiff,  një mesazh të veçantë në stilin e Grafikut të testit të shikimit që optometristët përdorin për të kontrolluar sytë e njerëzve . “Hayley, a do të martohesh me mua?” ka qenë shënimi, të cilin ajo e ka lexuar papritmas, derisa po bëhej gati të nisej për pushime.

Fillimisht ajo ka mbetur e habitur nga befasia, por më pas ka pranuar me kënaqësi, derisa ai ishte ulur në njërin gju dhe mbante në dorë unazën.

   

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com