Durrësi i mundësive për pushime, por edhe i problemeve të pazgjidhura!

“Channel One” udhëton këtë fundjavë në Durrës, në destinacionin ku ndërthuret turizmi popullor me atë elitar, sepse pushuesit e huaj kërkojnë të mësojnë misteret e Dyrrahut, qytezës port nga ku kanë kaluar kulturat e shumë popujve.

Por duket se Durrësi edhe këtë vit ofron më shumë mundësitë e turizmit “të shtëpisë…” me pushues të stërvitur të jetojnë pa ujë dhe në mjedise të ndotura nga derdhja pa kriter e ujërave të zeza në det.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com