Elisa Spiropali, analizë e mandatit të dytë qeverisës të PS

Të ftuar:

1. Elisa Spiropali, ministre e shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin dhe zëdhënëse e qeverisëPërballë një paneli me

2. Apollon Baçe, akademik

3. Edjona Dervishi, drejtore Informacioni në “Channel One”

4. Leonard Karaj, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com