Emigrantët, në det njoftohen : Ju do të ankoroheni për 2 orë, gëzimi i tyre është i papërmbajtshëm

49 emigrantët shpërthyen në duartrokitje pas dy javëve në det të hapur.

Në  imazhet e postuara në Twitter nga anija  në brigjet e Maltës, reagimi i 49 emigrantëve që u bllokuan në det për javë të tëra.

Operatorët u tregojnë emigrantëve se ata do të ankorohen për dy orë dhe se makthi i tyre kishte mbaruar.

Në fillim ai nuk duket se e kupton atë që i është thënë, por pastaj ata shpërthyen në një duartrokitje të gjatë dhe filluan të festojnë.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com