Filmi “The interview”. Koreja e Veriut akuza Obamës për transmetimin

Bllok lajmesh nga bota:

5 persona kanë humbur jetën si pasojë e përmbytjeve të mëdha në Malajzi, ndërkohë që 100 mijë persona janë evakuar. Zyrtarët shprehen se këtë vit shirat më të rrëmbyeshëm dhe erërat më të forta se zakonisht e kanë përkeqësuar situatën. Skuadrat e shpëtimit e kanë të vështirë të sjellin ushqime për familjet që po flenë në qendra strehimi.

Koreja e Veriut ka akuzuar presidentin amerikan Barack Obama, si shkaktarin e publikimit të filmit “The Intervieë”. Në një deklaratë të shtunën, zëdhënësi i Koresë së veriut denoncoi Shba-në për shfaqen e filmit të pandershëm dhe reaksionar që dëmton dinjitetin e udhëheqjes supreme si dhe nxit terrorizmin. Sipas tyre, Obama është një president që nuk i mat fjalët në lidhje me Korenë e Veriut. Filmi i diskutueshëm u shfaq në disa kinema amerikane si dhe online më 25 Dhjetor. Megjithatë, kinematë më të mëdha vendosën të mos e shfaqin.

Koreja e Veriut ka akuzuar presidentin amerikan Barack Obama, si shkaktarin e publikimit të filmit “The Intervieë”.
Në një deklaratë të shtunën, zëdhënësi i Koresë së veriut denoncoi Shba-në për shfaqen e filmit të pandershëm dhe reaksionar që dëmton dinjitetin e udhëheqjes supreme si dhe nxit terrorizmin. Sipas tyre, Obama është një president që nuk i mat fjalët në lidhje me Korenë e Veriut.
Filmi i diskutueshëm u shfaq në disa kinema amerikane si dhe online më 25 Dhjetr. Megjithatë, kinematë më të mëdha vendosën të mos e shfaqin.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com